Sezona 2021/2022 – 1. del tekmovanja

Začeli in končali 1.del tekmovanja v dveh starostnih kategorijah – kadetinje in starejše pionirke. Obe ekipi sta pokazali velik napredek v igri napram lanski sezoni. Kljub porazom smo ostali na trdnih tleh in pridno delali na treningih ter se pripravljali na nove izzive. Na pomoč nam je priskočil trener Miro Jurić, ki je dvignil nivo treningov, tako za kadetinje kot tudi za starejše pionirke. Slednje tudi uradno vodi v državnem prvenstvu.

Za konec ne pozabimo naše najmlajše članice (U12 in mlajše). Ekipo vodita naši starejši igralki Mija in Emanuela. Pred kratkim so odigrale prijateljsko tekmo proti fantom iz BC Kopra in se uspešno izkazale na trenutke srečanja. Za nekatere je bila to prva tekma in spoznavanje igre. Iz meseca v mesec sledimo večjemu številu igralk v tej kategoriji, ki doživljajo pestre in zabavne treninge, kar je cilj našega društva.

V drugem delu tekmovanja upamo na kakšno zmago več, predvsem pa da bi dekleta še naprej pridno trenirale in uspešno opravljale šolske obveznosti. Ostanimo zdravi, vztrajni in vzajemni v teh časih – ne pozabimo na naš slogan….živeti s košarko…kjerkoli in kadarkoli.